There are no translations available.

TALOUSPALVELUT

KIRJANPITO JA TILINPÄÄTÖS

Oikein ja ajallaan laadittu kirjanpito tukee liiketoimintaa. Kirjanpitoa voidaan hoitaa täysin verkkopohjaisella sähköisellä järjestelmällä tai perinteisemmällä tavalla toimittamalla materiaali kokonaan tai osittain paperimuodossa toimistollemme.

Kirjanpito vaatii aina osaavan ja ammattitaitoisen henkilön riippumatta siitä minkälaista kirjanpidon järjestelmää käytetään. Ajallaan hoidetusta kirjanpidosta voimme siirtää tiedot liiketoiminnan kassavirtamallinnukseen.

Lue lisää: Kirjanpidon ABC

Yhteyshenkilöt:

Jukka Hämäläinen 
+ 358 50 338 3146 
jukka (@) nettomaster.fi

Maria Lempinen
+ 358 45 111 8960
maria (@) nettomaster.fi 

kirjanpito_ja_tilinpaatos

PALKANLASKENTAPALVELUT

Hoidamme palkanlaskentaa 1-100 hengen yrityksissä. Kuukausittainen palkkojen laskenta, palkkalaskelmien toimitus sähköpostitse tai kirjeenä, kuukausi-ilmoitusten laadinta ja vuoden lopussa tehtävät ilmoitukset sekä verottajalle että eläke- ja vakuutusyhtiölle maksetuista palkoista kuuluvat peruspalkanlaskentaan.

Työsuhde-etuudet

Yhteyshenkilö:

Maria Lempinen
+ 358 45 111 8960
maria (@) nettomaster.fi

palkanlaskentapalvelut

MAKSULIIKENNEPALVELUT

Ostolaskujen kirjaaminen ja maksatus sekä myyntilaskujen kirjaaminen ja suoritusten valvonta ovat arkipäivää toimistossamme. Hoidamme ulkomaisten tytäryritysten ja kotimaisten yritysten laskujen kirjaamista ja maksuliikennepalveluita.

Yhteyshenkilö:

Maria Lempinen
+ 358 45 111 8960
maria (@) nettomaster.fi

maksuliikennepalvelut


KONSERNIRAPORTOINTI

Hoidamme sekä kotimaisten että ulkomaisten konserniyhtiöiden 
kirjapitoa ja konserniraportointia. Asiakkainamme on 
kotimaisten konsernien lisäksi Virossa, Ruotsissa, Belgiassa ja Kyproksella toimivia ulkomaisia yrityksiä, 
joiden Suomessa olevien konserniyhtiöiden konsernikirjanpitoa, maksuliikennettä, palkanlaskentaa ja konserniraportointia hoidamme. Nettomaster Group kuuluu kansainväliseen IEC – ketjuun, jonka kautta ulkomaisten toimeksiantojen hoitaminen onnistuu kaikilla mantereilla.

Yhteyshenkilö:

Jukka Hämäläinen 
+ 358 50 338 3146
jukka (@) nettomaster.fi

konserniraportointi

TILINPÄÄTÖKSEN ANALYSOINTI

Tilinpäätöksen analysoinnin tavoitteena on löytää ne keskeiset kannattavuuden, maksuvalmiuden ja vakavaraisuuden osa-alueet, joihin tulee kiinnittää huomioita talouden suunnittelussa tai toiminnan tervehdyttämisessä. Raportti käydään läpi yhdessä asiantuntijamme kanssa ja laadimme yhdessä toimenpidesuunnitelman talouden eri osa-alueiden vahvistamiseksi. Tilinpäätöksen analysoinnissa tehdään tarvittavat tilipäätösoikaisut tai tuotamme erillisen tilikausivertailun suoraan virallisesta tilinpäätösaineistosta.

Katso malliraportti: Tilikausikausivertailu

Yhteyshenkilö:

Jukka Hämäläinen 
+ 358 50 338 3146
jukka (@) nettomaster.fi

tilinpaatoksen_analysointi

TALOUSHALLINNON KOULUTUS

Olemme toteuttamassa useita tutkintoon johtavien (JET, Taloushallinnon erikoisammattitutkinto, Controller ja Tuotekehittäjä) koulutusten taloushallinnon osioita eri koulutusorganisaatioiden kanssa. Yrityksen arvon määrittäminen, investointilaskenta, hinnoittelu, yhdistysten kirjanpito ja tilinpäätös ovat esimerkkejä aihealueista, joista olemme myös yrityskohtaisesti kouluttaneet.

Yhteyshenkilö:

Jukka Hämäläinen 
+ 358 50 338 3146
jukka (@) nettomaster.fi

taloushallinnon_koulutus